Home ImeiTrace Contact Leveringsvoorwaarden
x

Winkelwagen

Samsung

Samsung G715 Galaxy Xcover Pro Dual-SIM Black

De Samsung Galaxy Xcover Pro is de smartphone voor gebruik in extreme omstandigheden. De touch-screen display gemaakt van keiharde gorilla glass beschermd het toestel tegen invloeden van buitenaf. De Samsung Galaxy Xcover Pro is IP68 gecertificeerd, wat betekend dat het toestel stof- en waterdicht is. Ook is het mogelijk om de 4,020mAh batterij los te koppelen van de Samsung Galaxy Xcover Pro, wanneer dit nodig is. De "push to talk" functie en "quick message sender" maakt het toestel ideaal om snel alarm te slaan of bijvoorbeeld je collega's snel van belangrijke informatie te voorzien.
Long lasting batterij

De Samsung Galaxy Xcover Pro is voorzien van een uitneembare batterij met een capaciteit van 4,020 Mah. Dit houdt in dat het toestel de hele dag mee kan gaan. Mocht de Samsung Xcover Pro toch een keer tussendoor opgeladen moeten worden, is dit snel gedaan door middel van Fast Charging.
Geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen

Werk je in de industrie, als agent of ben je een outdoor sporter? De Samsung Xcover Pro is speciaal ontwikkeld voor gebruik in extreme(re) situaties. Het toestel is stof- en waterdicht, heeft een uitneembare batterij en beschikt over verschillende handige functies zoals walkie-talkie, een super steady camera en een extra sterke buitenkant.

 

Login